Tagisolering

Udføres af autoriseret tagdækker

Når du skal have lavet tag, er det vigtigt at gøre det rigtigt fra start, så du slipper for dyrt og besværligt efterarbejde. At vælge den lette og forhastede løsning kan koste dig dyrt i sidste ende, fordi en fremskyndet proces ofte efterlader isoleringsproblemer, som lader vind og vejr sive ind.

Ved tagisolering gennem en autoriseret tagdækker sikrer du, at dit projekt udformer sig korrekt og efter professionel anvisning fra start til slut. Gennem højt serviceniveau, kvalitetsbevidste produkter og mange års erfaring ved vi, hvad det kræver at gennemføre en tagisolering, der holder i længden.

Gør os til en del af din tagisolering

Tagisolering kan udføres selv, men resultatet bliver altid bedst gennem folk, der har været i faget i mange år. Vi ved, hvor det ofte står kritisk til, og vi vil glædeligt dele ud af vores ekspertise til dit projekt gennem hele processen for at sørge for, at det tag, du får over hovedet, får den behandling, som dit hjem fortjener. Vi tager dig med på dialog fra start til slut for at sikre, at du får det, som du vil have det, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt resultatet nu er ordentligt.

Har du andre tagopgaver i forhold til tagisolering og renovering i omegnen af Slangerup, Frederikssund og Farum, kigger vi gerne på det.

​Vi håndterer alle opgavetyper og størrelser

Ring i dag på telefon 50 62 30 74 eller skriv på info@ps-tag.dk for at høre mere.

Vi sørger for du er i trygge hænder