Tagpap af Høj kvalitet

Udførelse efter dine behov

Hos Ps-Tag er vores målsætning altid at levere et produkt og en service, der passer til præcis de krav, som du stiller. Tilfredshed er den vigtigste del af projektet, fordi uden tilfredshed ville vi ikke eksistere som firma. At lave et ordentligt stykke arbejde er den bedste reklame, vi kan få, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvaliteten af servicen, arbejdet eller materialet.

Vores mål er at tilpasse os og optimere dine idéer om, hvordan tagpap skal sættes i funktion, og derfor åbner vi op for kontinuerlig dialog omkring dit projekts udformning. Det er dit tagpap og dit hjem, og derfor er det kun naturligt, at du får det, som du vil have det.

Optimalt slutprodukt med kun det bedste tagpap

Vi er specialister på området og har opereret med tagpap i omegnen af Slangerup, Frederikssund og Farum i lang nok tid og af en høj nok kvalitet til, at vi har etableret som en autoriseret virksomhed, der kan tilbyde prismæssigt favorable løsninger med udgangspunkt i dine specifikke krav og behov. Ud over arbejde med tagpap tilbyder vi også listedækning, men har du andre forespørgsler i forhold til dit tagprojekt, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig.

​Vi håndterer alle opgavetyper og størrelser

Kontakt os på 50 62 30 74 eller skriv på info@ps-tag.dk og lad os hjælpe dig godt på vej.

Vi sørger for du er i trygge hænder